Німеччина віза

Посольство Німеччини в Москві. Оформлення візи в Німеччину: список документів, анкета для візи до Німеччини, довідка Німеччина (Віза в германію список документів). Офіційний сайт посольства Німеччини

Для того щоб потрапити на територію Німеччини громадянам Російської Федерації необхідна віза в Німеччину. Німеччина входить в Шенгенську зону, з німецькою візою Ви можете спокійно подорожувати країнами Шенгенської угоди.

для оформлення візи, то ми будемо раді допомогти Вам.

для різних посольств, ми знаємо їхні вимоги.

Ви можете зателефонувати нам, і наші співробітники проконсультують Вас.

Посольство Німеччини в Москві

119285 Москва вул. Мосфільмовская, д. 56

телефон посольства Німеччини в Москві: (495) 937-95-00 (цілодобово)

факс (495) 938-23-54 (загальний)

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті посольства Німеччини в Москві.

Сайт посольства Німеччини в Москві: http://www.moskau.diplo.de

Існують різні категорії німецьких віз:

  • віза категорії D - резидентна,
  • віза категорії В - транзитна віза,
  • віза категорії С - всі інші візи (туристична, ділова та інші).

Віза до Німеччини список документів, посольство Німеччини анкета

Для отримання німецької візи в посольстві Німеччини необхідно надати пакет наступних документів:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не раніше ніж через три місяці після закінчення дії візи.
  • Всі старі закордонні паспорти, що містять візи.
  • Копія російського паспорта (всіх сторінок).
  • 3 фотографії, зроблені не раніше ніж півроку тому розміром (3,5 * 4,5).
  • Анкета в Німеччину. Бланк анкети для візи до Німеччини. Нагадуємо, що анкета на німецьку візу заповнюється в двох примірниках, на обох повинна стояти власноручний підпис заявника.
  • Медична страховка з особистим підписом власника поліса (діє на всій території Німеччини і країн Шенгенської угоди, страхове покриття повинне бути не менше 30 000 Euro).
  • Фінансові гарантії (кредитні карти, виписка з банківського рахунку, Тревел-чеки і т.п.).
  • Довідка Німеччина. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства з зазначенням адреси підприємства і телефонів, займаної посади, окладу і наданого відпустки на період поїздки. Зразок довідки Німеччина (.doc). Обов'язково до «Довідці Німеччина» прикладається переклад на німецьку або англійську мову (В довільній формі без завірення).
  • Підтвердження переїзду (копія авіа- або ж / д квитків, чи білетів на автобус).
  • Підтвердження повернення (документи, що свідчать про наявність власності, копія свідоцтва про шлюб, копія свідоцтва про народження дітей).
  • Підписана особисто кожним заявником пам'ятка про наслідки надання недостовірних відомостей (розписка).
  • Для виїжджають дітей: копія свідоцтва про народження. Окремо заповнена анкета для візи до Німеччини на дитину, навіть якщо він вписаний в паспорт.
  • Якщо дитина до 18 років виїжджає ні з двома, а з одним з батьків, іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно нотаріально завірений дозвіл від батька (батьків) на виїзд дитини російською та англійською мовами.
  • Для домогосподарок - довідка з роботи чоловіка; бажано спонсорський лист і довідка з місця роботи спонсора.
  • Для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення; бажано спонсорський лист і довідка з місця роботи спонсора.
  • Для студентів - копія студентського квитка, бажано спонсорський лист і довідка з місця роботи спонсора.
  • Самотні жінки, які виїжджають з дітьми повинні надати копію посвідчення матері-одиночки і довідку з міліції про те, що з батьком дитини відносини не підтримуються і його місцезнаходження невідоме; вдови (вдівці) повинні надати свідоцтво про смерть чоловіка (дружини).

Документи для ділової візи (додатково)

  • Бізнес запрошення на фірмовому бланку в оригіналі з зазначенням паспортних даних особи, яка запрошує, дат і цілей поїздки, а також зобов'язання сторони, що запрошує взяти всі витрати на себе, що виникають під час перебування в Німеччині і в інших країнах Шенгенської угоди, відповідно до параграфів 66 bis 68 Закону про перебування в Німеччині - Aufenthaltsgesetzes (AufenthG). Увага. Посилання в запрошенні на ці параграфи обов'язкове.
  • Копія виписки з торгового реєстру із зазначенням особи яка підписала запрошення, завірена нотаріально, зроблена не більше року тому.
  • Ксерокопія першої сторінки паспорта особи яка підписала запрошення.
  • Бронь готелю на перший в'їзд (можна по факсу), або фраза в запрошенні про бронювання готелю.

Посольство Німеччини в Москві. Оформлення візи в Німеччину: вимоги до документів для німецької візи, анкета в Німеччину (анкета для візи до Німеччини), довідка з роботи до Німеччини

C 03.04.07 для оформлення візи без особистої співбесіди посольство Німеччини прийматиме анкети на німецьку візу, заповнені через портал http://visa.diplo.de (посольство Німеччини анкета). Інструкція по заповнених анкети для візи до Німеччини

Мінімальний термін оформлення візи після подачі документів від 10-ти робочих днів.

Детальну інформацію можна отримати, зайшовши на офіційний сайт посольства Німеччини в Москві.

Сайт посольства Німеччини в Москві: http://www.moskau.diplo.de

Вимоги посольства Німеччини. Оформлення візи в Німеччину

Для візи в Німеччину документи повинні бути англійською або німецькою мовою або із завіреними перекладами. Вимоги можна знайти на сайті посольства Німеччини в Москві. Для оформлення візи в Німеччину обов'язково завірити переклад документів печаткою компетентного бюро перекладів.

Наше бюро перекладів професійно перекладе, оформить і запевнить всі документи для подачі в посольство Німеччини в Москві.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

67 + = 77